Over PenPoint

PenPoint is al 50 jaar de fabrikant en leverancier van pennen in de Benelux. De pennen die wij leveren zijn exclusief bij PenPoint verkrijgbaar.

Doordat er geen tussenhandel is, leveren wij snel en garanderen wij de hoogste prijs-kwaliteit verhouding.
De prijzen die wij hanteren zijn “eerlijk alles inclusief”: dus geen verrassingen of ergernissen achteraf.

PenPoint is een familiebedrijf

PenPoint is een familiebedrijf wat 50 jaar geleden is begonnen door de HEMA te voorzien van schrijfwaren. Dit succes werd op de voet gevolgd door de beroemde foto pennen met daarop de pop- en filmsterren van toen. Na deze periode zijn we ons gaan toeleggen op reclame pennen. We zijn begonnen met bedrukken van pennen voor verschillende bedrijven in de regio.

Tegenwoordig leveren wij onze pennen door heel Nederland en zelfs over de grens. Iedereen; van MKB tot multinationals bestellen pennen bij ons. Door onze jarenlange ervaring, meer dan 50 jaar, zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier die veel waarde hecht aan service en kwaliteit. Hierdoor zijn onze PP pennen bij iedereen bekend.

U begrijpt, begonnen als pioniers en inmiddels uitgegroeid tot een ervaren onderneming, dat u voor pennen bij ons aan het juiste adres bent.

PenPoint is fabrikant

Naast het bedrukken van pennen is PenPoint ook fabrikant van zijn eigen pennen. De duurzame productie vindt plaats in Duitsland. Wij geloven in kwalitief en duurzaam produceren.

    Bild 6

  •  Verantwoorde materialen
  •  Betrouwbare leveranciers
  •  Goede werkomstandigheden

 PenPoint ISO