Pennen bedrukken

PenPoint voorziet haar pennen standaard gratis met 2 regels tekst. De techniek die wij hiervoor gebruiken heet foliedruk. Deze techniek is uniek in Nederland en wij zijn de enigen die dit aanbieden.
De foliedruk zorgt ervoor dat uw tekst en/of logo onuitwisbaar en altijd scherp is.
Er is niets erger dan vage tekst of een half zichtbaar logo. Wij vinden het belangrijk dat uw naam goed in beeld is.

Foliedruk

Standaard bedrukken wij de pennen met foliedruk met 2 regels gratis tekst. De prijzen, zoals vermeld op onze website, zijn inclusief de 2 regels tekst. In de afbeelding hieronder ziet u voorbeelden.

pennen bedrukken met 2 regels gratis tekst

Logo’s?

Uiteraard bedrukken wij ook logo’s op de pennen. Van de gewenste logo’s laten wij in Duitsland messing cliches maken. Doormiddel van de deze “stempels” worden de pennen bedrukt met uw logo en onuitwisbaar. Met foliedruk wordt er aan de hand van een cliche gewerkt in messing, dit wordt verwarmd en via folie op de pen gedrukt. Dit gebeurt met een hoge temperatuur en onder zware druk.

De kosten van uw logo is een eenmalige uitgave. Bij een volgende bestelling kunnen we deze gewoon hergebruiken, dat betekent  dat u de prijzen kunt hanteren van onze website.

Standaard logo kosten (cliche) in messing €125,00 per stuk excl. BTW.  Hieronder vindt u enkele voorbeelden en mogelijkheden.

foliedruk pennen bedrukken

2 kleuren logo foliedrukpennen bedrukken foliedrukUw logo door middel van zeefdruk

Bij complexe logo’s kiezen wij voor bedrukking door middel van zeefdruk. Tegen een kleine meerprijs wordt dit verzorgd. Neem contact met ons op voor de exacte prijzen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden en mogelijkheden.

Pennen bedrukken zeefdruk 2 kleuren DSC_1321_NW DSC_1319_NW

Kleur bedrukking

De kleur van de bedrukking is uiteraard zelf te bepalen in combinatie met de kleur van de pen. Wij hebben tal van kleuren in ons assortiment. Vraag ons gerust of de juiste kleur aanwezig is voor uw bedrijf.

voorbeeld kleuren bedrukte pennen